Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Улюблена" фірма райадміністрацій Львова переходить на закупівлі за 49 з гаком тисяч гривень

Як повідомляло Гал-інфо, ПП "ВКВ-Сервіс", директором та власником якого є Дмитро Клименюк, останнім часом регулярно вигравало тендери, що замовлялись структурними підрозділами Львівської міськради. При цьому, як свідчить ряд фактів, доволі часто перемагало нечесним способом, брало участь в антиконкурентних узгоджених діях (зокрема, разом із ТОВ "Діан Груп" та ТОВ "Укрпромбудмеханізація").
Встановлені за майже 50 тисяч делінеатори

Наразі ж, відколи вступила в дію нова редакція Закону України «Про публічні закупівлі», ПП "ВКВ-Сервіс" все частіше перемагає у допорогових закупівлях (вартість яких менша 50 тис. грн).

Відтак в липні 2020 року ПП "ВКВ-Сервіс" було визначено переможцем допорогової закупівлі, організованої Личаківською районною адміністрацією – на суму 49 895,20 грн. (щодо послуг з встановлення делінеаторів (ДС 4) на перехресті вулиць Личаківська та Пасічна на території Личаківського району м. Львова).

Відповідний договір про закупівлю послуг між Личаківською райадміністрацією Львівської міськради в особі в.о. голови Пригоди Оксани Едуардівни та ПП "ВКВ-Сервіс" в особі директора Клименюка Дмитра Олександровича було укладено 02.07.2020 року.

Раніше ПП "ВКВ-Сервіс" перемогло ще в двох допорогових закупівлях, замовником яких була Личаківська райадміністрація – на 49 500,00 грн (тендер стосувався виготовлення та встановлення поручнів по вул.Шафарика, 17 у м.Львові») та на 49 600,00 грн (щодо послуг з виготовлення та встановлення поручнів від входу стадіону «Скіф» до вул. Россі у м.Львові).

Також ПП "ВКВ-Сервіс" було визначено переможцем допорогової закупівлі, що була організована Залізничною райадміністрацією – на 49 900,00 грн. (стосувалася вона послуг з виготовлення та встановлення елементів благоустрою на території Залізничного району у м. Львові).

Зазначимо, що за даними баз державних закупівель, упродовж червня 2016 року-липня 2020 року ПП "ВКВ-Сервіс загалом уклало 64 угоди на суму 10,8 млн грн.

Значну частину з них складають договори з майже усіма райадміністраціями Львівської міськради: Галицькою, Личаківською, Франківською, Залізничною, Сихівською, а також з департаментом містобудування, Львівським комунальним підприємством "Львівелектротранс", відділом освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міськради.

В основному йдеться про угоди, які стосувалися надання послуг з поточного ремонту металевих конструкцій на території районів Львова, послуг з виготовлення та встановлення зупинок громадського транспорту, послуг з виготовлення, встановлення, ремонту та фарбування турнікетної огорожі, стальних стовпців для обмеження паркування транспорту та інших металевих конструкцій, послуг з фарбування елементів благоустрою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ