Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громади Львівщини запрошують до участі у вебінарі з налагодження партнерства

17 лютого швейцарсько-український проєкт DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему: «Співпраця громад з громадськими та міжнародними організаціями, державними підприємствами, іншими громадами». До участі у вебінарі запрошують і громади області, - інформує пресслужба ЛОДА.

На вебінарі розкажуть чому громадам варто налагоджувати співпрацю між собою, міжнародними, громадськими чи державними організаціями для покращення якості надаваних послуг, зокрема у сфері освіти, удосконалення роботи управлінців органів місцевого самоврядування і закладів освіти. Також обговорять як використовувати такі інструменти співпраці як договори співробітництва і меморандуми.

«Частина громад області, які створились раніше вже напрацювали такі механізми співпраці, проте є і нові, які по суті тільки перебирають повноваження. Окрім цього, програми, які пропонують громадські, міжнародні, державні організації постійно змінюються і тут важливо «тримати руку на пульсі». Відтак, запрошуємо громади області, які зацікавлені налагоджувати партнерство, щоб отримати додаткові ресурси для розвитку для участі в семінарі», - зазначають у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Початок семінару о 14:00 год. Спікерка: Яна Брусенцова, юристка, головна редакторка всеукраїнського інформаційно-аналітичного видання «Місцеве самоврядування». Запитання можна залишати у реєстраційній формі за посиланням. Важливо вказувати коректну електронну адресу, адже лінк на вебінар буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу.

Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених і реорганізованих громад сформувати ефективну систему управління освітою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ