Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гройсман назвав три речі, якими він пишається

Підняття мінімальної заробітної плати удвічі до 3200 грн, зміна пенсійної системи та запровадження урядової програми "Доступні ліки" для компенсацій вартості ліків для хронічно хворих дадуть можливість змінити якість життя українських громадян і не вплинуть суттєво на макроекономічні показники. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на прес-конференції за підсумками року діяльності Уряду. Про це повідомив Урядовий портал.

"Підняття мінімальної заробітної плати з 1 січня, запровадження компенсацій вартості ліків для людей, які не забезпечені, зміна пенсійної системи у країні дасть можливість змінити якість життя українських громадян і не вплине суттєво на будь-які інші макроекономічні показники", - наголосив Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр підкреслив, що реалізоване Урядом рішення про підвищення мінімальної заробітної плати позитивно вплине у тому числі на економічне зростання. "Але найголовніше, що це був важливий крок, який ми зробили для боротьби з бідністю у країні", - підкреслив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ