Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Хто стане наступним головою Львівської ОДА: нардеп Дубінський назвав прізвища

Сьогодні, 27 грудня, у Львові прем'єр-міністр Олексій Гончарук може представити нового голову Львівської ОДА.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
1/1

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський на своїй сторінці у Facebook назвав два прізвища людей, чиї кандидатури розглядають для призначення на цю посаду.

"Довгий час в нашій команді не було нових облич, згоден. Тому я виправлю недопрацювання колег з прес-служби і повідомлю вам про 2 кандидатів в шорт-листі губернатора Львівської області. Людина того ж Дубневича - це Лозинський. І номер 30 у списку БЮТ - Лубківський", - написав Дубінський.

Василь Лозинський.
Василь Лозинський.
Маркіян Лубківський
Маркіян Лубківський
1/2

Очевидно, Дубінський говорить про першого заступника голови Львівської ОДА Василя Лозинського та про Маркіяна Лубківського, який був головою оргкомітету «Євробаскет-2015», а згодом радником керівника СБУ Наливайченка.

Ростислав Тістик.
Ростислав Тістик.
1/1

Окрім того, у Львові обговорюють ще одну вірогідну кандидатуру на посаду голови Львівської ОДА - 25-річного Ростислава Тістика.  Додамо, що він був представником команди Володимира Зеленського на Львівщині. Він також є сином екс-депутата Львівської міськради від партії від партії «Свобода» Ярослава Тістика.

Максим Козицький, фото: Forbes.ua
Максим Козицький, фото: Forbes.ua
1/1

Також, ще одним з претендентів на посаду називають бізнесмена Максима Козицького, який є власником компанії “Карпатський вітер”, яка займається питаннями вітрової електроенергетики.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 24 грудня президент України звільнив голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ