Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колишній депутат від УГП вирішив позлословити на тему Голодомору

Колишній депутат від Української галицької партії в Львівській міській раді Ігор Дякович, вирішив у Facebook позлословити на тему Голодомору.

Ігор Дякович не знайшов кращого методу для висловлення свого ставлення до президента України Володимира Зеленського, як під дописом про вшанування пам'яті жертв голодоморів в Україні, на офіційній сторінці Офісу Президента Укарїни написати хамський коментар.

"Синьйор голодомор і синьйорита голодоморита. Фу як бридко. Сиділи б вдома, канапки їли. Чого то кататися в таку погоду...", - зокрема написав Ігор Дякович.

На зауваження про недоречність такого також коментаря прореагував, що: "Так і добре".

Довідка.

Депутат Львівської міської ради 7-го скликання. Висунутий Львівською міською організацією політичної партії «Українська галицька партія». Виборчий округ № 51.

Ігор Дякович, Українська галицька партія.

Член постійної комісії із питань гуманітарної політики

Народився 28 березня 1988 року у м.Львові. Громадянин України.

Освіта: Вища.

У 2018 році закінчив Київський національний університет ім. Т. Шевченка, спеціальність «Правознавство», кафедра "Конституційне право".

У 2010 році закінчив Київський національний університет харчових технологій за спеціальністю «Інженер-технолог харчових виробництв».

Закінчив програми «GoodGovernance» (Інноваційне державне управління) Львівської бізнес школи УКУ; «Політичні Студії» - спільний проект Інституту лідерства, управління УКУ та ГО «Українська Галицька Асамблея».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ