Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Компанія «Центр ЛТД» стала членом Асоціації «ЕКО Кластер»

Компанія «Центр ЛТД» серед інших компаній та організацій, таких як Стронг Енерджі Захід,  Львівська обласна організація Всеукраїнської екологічної ліги та Науковий парк Львівського національного університету ім. Івана Франка «Інновації та підприємництво», стала членом Асоціації «Еко Кластер». 

Членство в Асоціації «Еко Кластер»  буде сприяти співпраці і взаємодії у сфері екології, охорони довкілля, сталого розвитку та змін клімату, дозволить розвивати ефективні зв’язки та реалізувати спільні проєкти.

Асоціація ЕКО КЛАСТЕР є платформою, на якій її члени можуть сформувати власну консолідовану позицію і доносити її до всіх зацікавлених сторін.

Асоціація «ЕКО кластер» - це галузеве, територіальне та добровільне об’єднання підприємницьких структур, експертів, професіоналів, науковців, інноваторів та активістів, які тісно співпрацюють з бізнесом, науковими та освітніми установами, державними службовцями, органами місцевої влади та громадськими організаціями з метою підвищення якості послуг у сфері екології та охорони довкілля.

Місією Асоціації «ЕКО кластер» є розвиток та впровадження ефективних та інноваційних природоохоронних технологій і заходів, робота над спільними проєктами на користь довкіллю.

Визначальним у Стратегії діяльності є інноваційне спрямування розвитку, яке ґрунтується на активному використанні знань і наукових досягнень, стимулюванні інноваційної діяльності, створенні сприятливого інвестиційного клімату, підвищенні енергоефективності виробництва, стимулюванні збалансованого економічного зростання, основаному на залученні інвестицій у використання відновлюваних джерел енергії, в екологічно безпечне виробництво та зелені технології.

Асоціація «ЕКО кластер» діє в інтересах своїх членів задля сталого розвитку підприємств та територій, розробки і впровадження інноваційних природоохоронних технологій та проєктів.

Більше на сторінці eco-cluster.org

Запрошуємо природоорієнтовані компанії та організації долучатися до Асоціації. З питань співпраці та членства телефонуйте +380677255432, а також підписуйтесь на канал ECO CLUSTER UA і будьте в курсі новин, законодавства та подій у сфері екології https://t.me/EnvRespBusiness  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ