Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів отримав ще один п'ятисекційний трамвай "Електрон"

фото - facebook.com/concernelectron
фото - facebook.com/concernelectron
фото - facebook.com/concernelectron
фото - facebook.com/concernelectron
1/2
Сьогодні вночі до депо ЛКП "Львівелектротранс" на Городоцькій привезли ще один новий п'ятисекційний трамвай "Електрон".

Про це інформує концерн "Електрон" у фейсбуці.

Повідомляється, що це вже другий новий п'ятисекційний вагон з нової партії трамваїв для Львова.

Нагадаємо, що 10 грудня Львів отримав перший низькопідлоговий трамвай виробництва «Електрон», закуплений за кошти від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ). До кінця цього року виробник має передати місту ще 1 трамвай, а в першій половині наступного – решту 7.

Трамвай «Електрон» T5L641 обладнаний системою кондиціонування салону і кабіни водія, має понижений рівень вібрації та шуму. Широкі двері і низький рівень підлоги вагона дають змогу прискорити швидкість посадки-висадки пасажирів, особливо зручні для пасажирів з дітьми та осіб з обмеженою здатністю пересування. Кількість місць для сидіння – 56, загальна пасажиромісткість трамвая – 265 осіб.

Особливостями трамвая «Електрон» є раціональне розташування приладів і органів управління з врахуванням вимог безпеки, вбудована система діагностики оперативного контролю роботи всіх вузлів і систем вагона. Підлога вагона в зоні дверей салону обладнана системою підігріву, що виключає обмерзання та намерзання  снігу в зимовий період. Спеціальне покриття вікон зберігає тепло у холодну пору року і відбиває ультрафіолетові промені сонця в спеку.

Трамвай обладнаний зовнішніми та внутрішніми відеокамерами панорамного огляду: пасажирського салону, майданчиків поблизу пасажирських дверей та зон позаду вагона.

Комфортні умови праці водія забезпечує ергономічна кабіна з регульованим сидінням, окремим  кондиціонером і сенсорними органами управління. Вагон має задній пульт управління для руху заднім ходом з кнопкою, яка імітує функції «педалі безпеки», встановленої в кабіні водія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ