Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська єпархія УГКЦ заборонила світовий бестселер

Львівська архиєпархія УГКЦ заборонила світовий бестселер десятирічної давності. Як повідомляє Гал-інфо декрет про заборону видав митрополит Львівський владика Ігор.

Як зазначено на сайті Львівської єпархії УГКЦ, Митрополит Львівський владика Ігор, турбуючись про добро вірних, відповідно до канонів 652, 653, 654 ККСЦ та взявши до уваги висновок єпархіального цензора, на території Львівської Архиєпархії заборонив поширювати, використовувати та відтворювати цілісно чи окремих частин, мовою оригіналу чи у перекладі книги “Хижа” (“The Shack”) авторства Вільяма Пол Янга.

«Хижа» – це роман канадійця Вільяма Пола Янга, колишнього офіс-менеджера й нічного адміністратора в готелі, який написав її для своїх шістьох дітей. За порадою друзів він видав книгу 2007 року, і через рік вона стала бестселером «USA Today», розійшлася мільйонним тиражем і зайняла перше місце у списку бестселерів з червня 2008 до початку 2010 року, опублікованому в «New York Times».

Українською мовою «Хижа» вийшла ще 2011 року у видавництві «Книгоноша» і була представлена на Київському міжнародному фестивалі християнської книги самим автором.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ