Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканців Сихова запрошують обговорити проєкт "Перепланування вулиць Львова на безпечні та екологічно чисті"

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, мешканців Сихівського району запрошують на зустрічі з громадськістю та працівниками органів місцевого самоврядування.

В зустрічі візьмуть участь представники проєкту Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ, City Climate Finance Gap Fund, Львівської міської ради, а також експертні команди "Ежіс Україна", "Оресунд" та "Златограф-Проєкт", які стали переможцями проведеного тендеру.

Проєкт сприяє удосконаленню дорожньої інфраструктури та підвищенню безпеки руху у 5-ти локаціях м. Львова, а саме, в районах вулиць Любінська-Кульпарківська, Городоцька, Варшавська-Чорновола та у житлових масивах "Сихів" і "Рясне".

Зокрема в Сихівському районі йде мова про район вулиць пр.Червоної Калини-Хоткевича, Скрипника, Драгана. 

Зустріч з мешканцями мікрорайону Сихів відбудеться 15 вересня 2022 р. в приміщенні Львівської міської ради.

Час: 15:00.

Реєстрація на зустріч за номером: (096) 279-52-01.

Довідка

Проєкт фінансується Фондом підтримки кліматичного фінансування міст (City Climate Finance Gap Fund) та реалізується у співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ, та Європейським інвестиційним банком та у межах ініціативи Європейського Союзу SPARCS у напрямку зменшення енергоспоживання завдяки якісному переплануванню вулиць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ