Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міносвіти оголосило конкурс на зайняття посади ректора Львівського університету ім. Івана Франка

Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на зайняття посади ректора Львівського національного університету імені Івана Франка. Про це повідомили в Міністерстві.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук і стаж науково-педагогічної діяльності не менше ніж десять років.

Строк подання заяв – один місяць із дня опублікування оголошення.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи: заяву, особовий листок з обліку кадрів з фотографією, автобіографію, згоду на збір та обробку персональних даних, копії документів про вищу освіту, наукові ступені і вчені звання, копію паспорта та трудової книжки, список друкованих праць і винаходів, завірених у встановленому порядку.

Також у Міносвіті повідомили, що попередній конкурс на зайняття посади ректора Львівського національного університету імені Івана Франка скасовано. 

Нагадаємо, що наказом екс-міністра освіти і науки України Дмитра Табачника від 4 червня 2013 року було оголошено конкурс на посаду ректора Львівського національного університету імені Івана Франка. (Контракт із Міносвіти у екс-ректора Івана Вакарчука закінчився 20 травня 2013 року).

Взяти участь у тодішньому конкурсі зголосилось 5 кандидатів: екс-ректор Львівського університету ім. І.Франка Іван Вакарчук, декан юридичного факультету Андрій Бойко, декан філософського факультету Володимир Мельник, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Польщі, екс-декан факультету міжнародних відносин Маркіян Мальський, а також завідувач кафедри економічного факультету Сергій Реверчук.

Також додамо, що ректора Львівського університету ім. І.Франка обирають на конференції трудового колективу - серед кандидатів, які будуть подані міністерством.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ