Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Місцеві ради Львівщини щорічно отримуватимуть 11,2 млн грн за оренду земель

Як проінформували у прес-службі Держгеокадастру, місцеві ради Львівщини щорічно отримуватимуть 11,2 млн грн за оренду земель.

За результатами земельних аукціонів, організованих та проведених у 2018 році Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області, продано права оренди 229 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів) загальною площею 3 793,19 га.

Розмір річної плати за користування земельними ділянками, визначений за результатами торгів, становить 11,2 мільйона гривень, який орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджетів місцевих рад Львівщини.

Довідково:

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України ʺПродаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадахʺ.

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площ та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі ʺЗемельні аукціониʺ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ