Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мітинг під ратушею був такий чисельний, як і думка сихівчан про Меморіал?

Сьогодні, 26 жовтня, під стінами Львівської міської ради перед засіданням виконавчого комітету мав відбутись пікет на захист спорудження Меморіалу Героїв Небесної сотні у Сихові.

Як напередодні розповідали організатори акції протесту, захід мав розпочатись о 9:30 перед входом до львівської ратуші. Проте від запланованого початку мітингу до безпосередньо самого виконкому ніхто так і не зібрався. Тож, мітинг не відбувся.

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
1/3

На думку організаторів, під час виконкому ЛМР мали винестипитання земельної ділянки для спорудження Меморіалу Героїв Небесної Сотні у Сихові. "На виконання рішення Львівської обласної ради від 15.05.2018.№692 про спорудження Меморіалу, з відповідним клопотання до Львівського міського голови А. Садового звернувся голова Львівської ОДА О. Синютка", - зазначили організатори мітингу.

Це спекуляція на смертях Героїв, – Чаплінський про громадський простір на Сихові

За їх словами, Андрій Садовий протягом кількох років блокує спорудження Меморіалу Героїв Небесної сотні у Сихові. "Представники різних громадських об’єднань збираються на пікет з метою спонукати виконком прислухатися до думки обласної ради, обласної адміністрації та кількох тисяч мешканців Сихова, які своїми підписами підтримали ідею спорудження спорудження Меморіалу Героїв Небесної сотні з музеєм Революції Гідності у Сихові - на проспекті Червоної Калини у сквері біля кінотеатру ім. О. Довженка", - написали організатори у анонсі до події.

У Львові залили бетон під Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні

Доповнено.

Як повідомив кореспондент Гал-інфо, під кабінетом де відбувався виконком було проведено невеликий пікет.

1/1

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ