Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині намагаються побороти незаконні перевезення

Директор управління транспорту ЛОДА Степан Рудницький у коментарі Гал-інфо розповів, що під час карантину в області значно зросла кількість незаконних перевізників, з якими тепер намагаються боротися.

“На час карантину перевізники були змушені припинити перевезення, але люди все ще мали бажання їздити.  Тому почали з'являтися нелегальні перевізники. Ці люди або займалися перевезеннями закордон і на карантині залишилися без роботи, або просто мають машину і вирішили заробити. Фактично це власники транспортних засобів, які стали собою підміняти регулярні перевезення”, - розповів Степан Рудницький. 

За його словами,  зараз створена обласна комісія по боротьбі з нелегальними перевезеннями, а у кожному районі Львівщини працюють комісії по виявленню нелегальних перевізників. 

“Я розумію, що пасажиру все одно, чим їхати, але треба люди мають усвідомлювати, що це ускладнює умови роботи регулярному перевізнику.  З часом він може зняти транспорт з рейсу, бо він перестане бути вигідним. Тоді пільгові категорії населення, які могли б їздити безплатно, будуть змушені платити”, - додав Рудницький. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ