Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На шахтах ДП "Львіввугілля" триває підготовка до опалювального сезону 2019–2020

Протягом тижня головний механік ДП «Львіввугілля» Володимир Смага та його заступник Роман Гануляк відвідували шахти, здійснювали огляд стаціонарного обладнання в котельнях та зробили аналіз проведених шахтами робіт по підготовці до зими.

Як розповів заступник головного механіка Роман Гануляк: «Шахти ведуть підготовчі роботи: на «Великомостівській» проведено ремонт котла №1, приступають до ремонту котла №3. На «Межирічанській» проведено ремонт будівель вентилятора головного провітрювання, гаражів, складу матеріально-технічного обладнання. На шахті «Відродження» також проведено поточний ремонт котла №1, для безпечної роботи котла №2 необхідно виконати значні об’єми по ремонту газоходів котла. На «Лісовій» проведено заміну екранних труб та обмурівку котла №1, ремонт даху на будівлі вентилятора головного провітрювання. В даний час проводяться роботи по ремонту котла №2. На «Степовій» проводяться роботи на Північному блоці шахти – це відновлення економайзерів котлів №1, №2, №3.

Великі об’єми робіт заплановані по шахті «Червоноградська». Укладено тендерний договір на заміну труб кип’ятильного пучка котла ДКВР10/13. Зараз спеціалісти фірми «Потенціал», яка виграла тендер проводять демонтаж труб кип’ятильного пучка 616 штук, завезено труби на шахту і з понеділка, 5 серпня розпочинається монтаж труб кип’ятильного пучка. Крім того, на котлі №3 змонтована арматура і на даний час силами шахти ведеться обмурівка котла».

Отже, підбиваючи підсумки заступник головного механіка ДП «Львіввугілля» Роман Гануляк наголосив: «Загальна готовність шахт на 1 серпня складає 41% згідно календарного плану та організаційно технічних заходів, який випереджаємо на 5%. До початку опалювального сезону шахтам необхідно провести очистку водозбірників, ремонт покрівель тощо. Сподіваюсь, що шахти в зиму увійдуть з виконанням усіх запланованих робіт».

Нагадаємо, як писало Гал-інфонаселення Львівщини зменшує борги за житлово-комунальні послуги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ