Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

«Наш край» вимагає від ЦВК відновити роботу 114 ОВК

Центральна виборча комісія повинна негайно відновити роботу ОВК-114 та не допустити фальсифікацій підсумків виборів чи зриву встановлення результату. Про це йдеться у зверненні партії «Наш край», спрямованому до ЦВК. Повідомила прес-служба партії.

«Наш край» вимагає від ЦВК терміново вжити всіх необхідних заходів щодо розблокування та відновлення роботи ОВК округу №114, на якому намагаються сфальсифікувати вибори, а якщо не вдасться – зірвати.

«Згідно з даними на сайті ЦВК, на даний момент кандидат від «Нашого краю» Сергій Шахов лідирує з результатом понад 40%. І зараз ОВК здійснює певні дії, які можуть давати підозру про намагання сфальсифікувати результати виборів», – зазначається у зверненні.

Окрім того, за свідченням партії, керівництво ОВК та окремі члени ОВК відсутні на засіданні, через що немає кворуму. «Практично всі представники дільничних комісій 114-го виборчого округу вже знаходяться в приміщенні ОВК та поруч з метою здати протоколи про підрахунок голосів, але керівництво ОВК повністю ігнорує їх вимоги про прийняття таких протоколів без будь-яких об’єктивних підстав», – наголошується у зверненні.

На думку партії, якщо ЦВК негайно не втрутиться, наступним кроком від фальсифікаторів буде технологія уточнених протоколів з виборчих дільниць, дані за якими не відповідатимуть реальному волевиявленню виборців і повністю спотворюватимуть результати виборів в 114 окрузі.

«Партія «НАШ КРАЙ» вимагає від ЦВК терміново вжити заходи щодо розблокування та відновлення роботи ОВК 114-го виборчого округу по встановленню підсумків голосування та недопущення фальсифікацій при встановленні підсумків голосування», – підсумовується у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ