Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Округ №124: Хто стане обранцем шахтарського регіону?

124-ий виборчий округ охоплює шахтарське місто Червоноград, а також Сокальський та частину Кам'янко-Бузького районів. Минулого разу тут переміг екс-міністр охорони здоров'я Олег Мусій, який зараз теж балотується. Окрім нього, на окрузі зареєструвались ще 16 кандидатів, серед яких двоє, імовірно, технічно.

Детальніше про кожного читайте в матеріалі Гал-інфо.

1. Оксана Береза - «Свобода». Працює директором в Угнівській школі І-ІІІ ступенів Сокальської районної ради Львівської області. Згідно з декларацією Берези за 2018 рік, вона накопичила 100 000 гривень готівкою, хоча в 2017 взагалі не декларувала грошових активів.

2. Валентина Ведровська – «Голос». Членкиня «Української Галицької Партії», голова правління благодійного фонду «Українська Галицька Фундація», що опікується дітьми та молоддю соціально незахищених категорій.

Округ №115: кого відправить в парламент Сихів?

3. Денис Варламов – самовисування. Проживає далеко він 124-го округу. Заступник директора ПП «Ґолос», що було зареєстроване минулого місяця. Імовірно, є технічним кандидатом проти Ведровської.

4. Візеренко Тетяна – самовисування. Теж проживає далеко від 124-го округу. Заступниця директора того самого ПП «Ґолос». Імовірно, другий технічний кандидат проти Ведровської.

Округ №116: чи зможе хтось перервати депутатський матріархат?

5. Юрій Камельчук – «Слуга народу». Бізнес-коуч, стратегічний радник. Засновник Cardinal University та бізнес-клубу UBC. На одному ток-шоу порівняв Фаріон з Януковичем.

Округ №117: хто конкуруватиме з "нормальною бабою"?

6. Ігор Грабінський – самовисуванець. Депутат Львівської облради від «Радикальної партії Ляшка». Грабінський – найбільший землевласник серед обласних депутатів – майже 50 тис. м.кв. землі.

Округ №118: хто зможе забрати корону в Дубневича?

7. Олег Махніцький – самовисування. Колишній «свободівець» та Генпрокурор України. На посаді він пробув близько 5 місяців, згодом став радником Порошенка. Махніцького звинувачували у розвалі «справ майданівців», корупції та «договорняках» з олігархами.

8. Юлія Мороз – «Батьківщина», директор ТОВ «Юридична компанія «Еверест».

Округ №119: кого оберуть найбільші патріоти Львівщини?

9. Сергій Касян – самовисування. Заступник головного лікаря Сокальської центральної районної лікарні, член партії «Громадянська позиція». Є депутатом облради від цієї політсили.

Округ №120: чи зможе хтось перемогти Дубневича?

10. Олег Мусій – «Громадянська позиція», чинний народний депутат від цього округу. Спочатку Мусій був у фракції БПП, згодом – позафракційним. Є членом партії «Народний контроль». До Майдану від допомагав депутату Ілику від «Батьківщини». Також Мусій був міністром охорони здоров’я, але був звільнений «за повний провал і корупцію в Мінздоров'я, за те, що не забезпечена закупівля медичних препаратів і лікарських засобів, за те, що ціни на ліки як зростали, так і зростають далі».

Округ №121: Хто переможе в найбільш конкурентному окрузі?

11. Ігор Предко – «Радикальна партія Ляшка». Заступник директора КП «Комунальник».

12. Олег Пелих – самовисування. Заступник начальника управління відділу економічно-договірного та координації діяльності будівельних організацій, управління капітального будівництва ЛОДА. Пелих був головою Сокальської РДА з 2016 по 2017 рік.

13. Остап Семерак – самовисування. З 2016 року міністр екології та природніх ресурсів. До Верховної Ради обирався за списками «Народного Фронту». Кілька днів тому Зеленський обурився, що Семерак не приїхав на нараду через участь у виборах.

Округ №122: no Parasyuk, no party

14. Юлія Троцько – самовисування. Генеральний директор ТОВ «ТБ-НЕТ», що займається діяльністю у сфері проводового електрозв’язку.

15. Андрій Шуб – «Сила і честь». Є членом Громради при ЛОДА від ВГО «Громадська Палата України».

Округ №123: від Миколаєва до Золочева

16. Дмитро Фартушок – «Самопоміч». Провідний менеджер з регіонального розвитку відділу регіональної політики організаційно-аналітичного управління Департаменту внутрішньої політики ЛОДА. Фартушок був помічником нардепа від «Самопомочі» Лаврика.

17. Олександр Ябчанка – самовисуванець. Є спікером Міністрества охорони здоров’я. Ябчанка головний експерт медичної групи коаліції громадських організацій «Реанімаційний пакет реформ», лікар-педіатр.

Пригадаємо історію перемог на окрузі №124

У 1998 році перемогу здобув висуванець виборчого блоку партій «Національний фронт», нині покійний Ігор Пилипчук.

У 2002 виграв на той час міський голова Червоноградаі, висуванець виборчого блоку політичних партій «Блок Віктора Ющенка «Наша Україна» Петро Олійник.

У 2012 році переміг Степан Курпіль, який на той час був членом та висуванцем партії «Батьківщина».

У 2014 році виграв Олег Мусій завдяки своїй активній участі в Революції Гідності – він був лікарем та організатором медичної служби на Євромайдані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ