Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Округ №123: від Миколаєва до Золочева

123-виборчий округ охоплює Золочівський, Перемишлянський та Миколаївський райони. Окрім Миколаєва та Золочева, туди входять такі населенні пункти як: Новий Розділ, Поморяни та Бібрка.

На окрузі №123 ще ніколи не перемагали двічі поспіль, хоча і є кандидати, що балотуються не вперше. Як-от переможець минулих виборів Тарас Батенко, який зараз робитиме вже третю спробу стати депутатом. Крім нього, за округ позмагається ще 11 кандидатів. Гал-інфо розповість детальніше про кожного з них.

1.Наталія Квасецька – «Слуга народу». Малярка, секретар-діловод, соціальний працівник, активістка. Серед своїх цілей Квасецька зазначає подолання корупції та скасування недоторканності, а серед цінностей – сім’ю та виховання дітей.

2.Роман Ольшанецький – «Разом сила». Тимчасово безробітний. Керівник Новороздільського осередку ГО «АвтоЄвроСила». Ольшанецький виступає за доступне розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією.

Округ №115: кого відправить в парламент Сихів?

3.Тарас Чолій – «Голос». Член Української Галицької Партії. Депутат Львівської міськради. Чолій також є засновником журналу «Локальна історія» та продюсером відомих історичних фільмів - «Золотий Вересень. Хроніка Галичини 1939—1941» та «Срібна Земля. Хроніка Карпатської України 1919—1939».

4.Андрій Ляхович – самовисування. Директор ТОВ «Демайнінг тім фром Юкрейн», що займається збором небезпечних відходів. Міністерство оборони уклало з цією компанією меморандум для поліпшення протимінної діяльності.

Округ №116: чи зможе хтось перервати депутатський матріархат?

5.Ігор Паук – самовисування. Член «Радикальної партії Олега Ляшка», працює в закладі громадського харчування «Макдональдс». Паук є наймолодшим кандидатом на окрузі.

6.Олександр Сорока – самовисування. Член партії УДАР. Голова Перемишлянської районної організації УДАРу. З 2006 по 2010 роки Сорока був депутатом Брюховицької сільської ради, а в 2018 став депутатом Бібрської ОТГ. У 2010 також балотувався до Львівської облради від Української селянської демократичної партії.

Округ №117: хто конкуруватиме з "нормальною бабою"?

7.Олег Дуда – «Європейська солідарність». Голова Українського лікарського товариства у Львові, заступник головного лікаря з хірургічної роботи у Львівському державному онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центрі. Також Дуда є членом Громради при ЛОДА. На виборах президента він був довіреною особою Петра Порошенка в ОВК №123.

Округ №118: хто зможе забрати корону в Дубневича?

8.Андрій Бас – «Сила і честь». Фізична особа-підприємець. Є також співзасновником ГО «УАД-СК» РОЛЕКС ПЛЮС».

9.Мирослава Бабінська – «Свобода». Працює у ПрАТ «Страхова компанія «ТАС». Бабінська також є депутаткою від «Свободи» у Львівській облради.

Округ №119: кого оберуть найбільші патріоти Львівщини?

10.Тарас Батенко – самовисування. Голова партії УКРОП. Чинний депутат від цього округу. У 2014 окрузі балотувався з підтримкою БПП і набрав більше 50%. У 2015 році Батенко вийшов з фракції БПП і очолив УКРОП. До цього він обирався депутатом Львівської обласної ради за списком блоку «Наша Україна - Народна Самооборона» (2007 рік). Був заступником голови ЛОДА та очолював виборчий штаб Ющенка в 2005-2007 роках.

Округ №120: чи зможе хтось перемогти Дубневича?

11.Сергій Дзядик – «Народний Рух України». Минулого року Дзядика вибрали головою партії на Львівщині. Також він був помічником екс-кандидата в президенти та нардепа Верховної Ради Віктора Кривенка. У 2018 році Дзядик приступив до виконання обов’язків депутата в Бібрській ОТГ.

Округ №121: Хто переможе в найбільш конкурентному окрузі?

12.Роман Ясінський – самовисування. Заступник Червоненського сільського голови Золочівського району Львівщини. У 2014 році Ясінський балотувався до парламенту від «Радикальної партії Ляшка»

Округ №122: no Parasyuk, no party

Пригадаємо історію перемог на окрузі №123

У 1998 році перемогу здобув член Народного руху України, а згодом один з лідерів Української народної партії на Львівщині Олександр Гудима.

У 2002 році виграв Петро Писарчук як кандидат від СДПУ(о). Згодом вже Писарчук вступ до лав «Партії Регіонів».

У 2012 році перемогла кандидатка від «Батьківщини» Лідія Котеляк. Про неї ми згадували в матеріалі, присвяченому Андрію Зібрану – її синові, що балотується в 115 окрузі.

Зібран-Цибран, або Як приховати своє минуле за двома літерами

У 2014 році впевнену перемогу здобув Тарас Батенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ