Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Підземелля органного залу можуть відкрити для екскурсій

Львівський будинок органної та камерної музики буде активно працювати над цікавим наповненням контенту, залучатиме міжнародні фонди до співпраці задля розвитку закладу, приділятиме особливу увагу роботі з глядачем. Про це повідомив новобраний директор Будинку органної й камерної музики Іван Остапович.

«Я би хотів коротко розповісти про плани нашої команди. Перш за все, це реформи, які потрібні для подальшого розвитку органного залу: це доступність, привітність персоналу, прихильність до відвідувачів. Також важливий благоустрій, встановлення освітлення.

Нова команда: зі мною прийшла команда досвідчених менеджерів, які вміють комунікувати з середовищем, які вміють грамотно підходити до питань менеджменту. Також маємо на меті розробку фірмового стилю, який буде чітко ідентифікуватися з органним залом.

Органний зал потребує ремонту основного інструменту – органу. Це складне й довге питання, яке потрібно обговорювати з досвідченими майстрами. Планується залучення іноземних фахівців для обстеження цього інструменту.

Думаємо про відкриття підземелля для загального доступу з метою проведення екскурсійних програм. Облаштування доступності: йдеться про інклюзивність, доступність для людей з особливими потребами.

Контент: перехід на єдине квиткове поле через електронну систему квитків. Комфорт на навігація: стильність, ремонт внутрішнього фойє, розмітка залу для зручності глядачів. Також розроблення сувенірної продукції, буклету.

Міжнародна співпраця: використання власних зв’язків для наповнення контенту, постановка нових творчих напрацювань.

Такими є ключові пункти нашої команди, які ми збираємось здійснити протягом п’яти років. Вся наша діяльність буде активно висвітлена в медіа й соціальних мережах та на нашому офіційному сайті»,- розповів Іван Остапович.

Нагадаємо, що Іван Остапович був обраний на посаду директора Львівського будинку органної й камерної музики 8 листопада за результатами конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ