Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Після розголосу в ЗМІ установа “Галичина” оголосила тендери більш ніж на 1 млн гривень

Після публікації матеріалу Гал-інфо щодо діяльності державного реабілітаційного центру “Галичина” установа подала одразу 5 тендерних пропозицій на закупівлю харчових продуктів на досить великі суми.

Нагадаємо, як раніше з’ясували журналісти Гал-інфо, Державний реабілітаційний "Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "Галичина" проводив закупівлі харчів уникаючи тендерних процедур. В  За 2017-2021 роки більшість проведених закупівель установа проводила на неконкурентних умовах у двох братів з м. Городка Клок Андрія та Клок Ростислава.

Тепер у системі електронних закупівель Prozorro з’явилися нові оголошення про проведення закупівель, зокрема:

Це означає, що усі закупівлі за типом процедури є конкурентними та будуть проводитись торги. Подання тендерних пропозицій - перша половина серпня.

Також редакція Гал-інфо очікує відповіді на інформаційний запит, надісланий до директора державного реабілітаційного центру “Галичина” Дунаса Григорія, з проханням надати детальну документацію про закупівлі продуктів харчування за 2021 з “улюбленими постачальниками”. Зважаючи на “великий обсяг запитуваних даних”, підприємство вирішило, що не зможе відповісти у відведені законом 5 днів і попросило продовжити термін до 20 робочих днів.

Відповідь на інформаційний запит Гал-інфо
Відповідь на інформаційний запит Гал-інфо
Відповідь на інформаційний запит Гал-інфо
Відповідь на інформаційний запит Гал-інфо
1/2
1/1
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ