Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Потоки тютюнової контрабанди перемістилися із Закарпатської області в Чернівецьку, – Москаль

Контрабандні потоки тютюну на румунському напрямку перемістилися із Закарпаття в Чернівецьку область. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті голови Закарпатської області Геннадія Москаля.

"Якщо кількість потоків контрабандних сигарет на українсько-угорському, українсько-словацькому та українсько-польському (в межах Закарпатської області) кордонах різко знизилася, то на румунському напрямку в нас усе ще залишаються серйозні проблеми", — зазначив він у місті Бая Маре в Румунії під час зустрічі з префектом повіту Марамуреш та керівництвом прикордонної поліції.

За словами Москаля, українсько-румунський кордон залишається найбільш проблемним у питанні тютюнової контрабанди. Зазначається, що посилення контролю за кордоном у Закарпатській області спричинило збільшення кількості потоків тютюнової контрабанди на чернівецьку ділянку. Українські прикордонники у свою чергу направили на цю ділянку додатково кілька сотень прикордонників.  

Нагадаємо, 7 серпня 2015 року в прямому ефірі "5 каналу" Геннадій Москаль заявив, що за 13 років на Закарпатті нічого не змінилося на краще.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ