Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Продукти харчування у львівську психлікарню постачатимуть сумнівні фірми

Львівська обласна психіатрична лікарня упродовж останнього часу провела декілька відкритих торгів щодо закупівлі продуктів харчування, переможцями у яких було визначено ТОВ «Профцентр компані» та ТОВ «Укр-Галич».
Фото: wikimedia.org.

На тендерах вони конкурували із приватним підприємцем Анатолієм Цигиликом, який, за наявною інформацією, виступає як «технічний» учасник — не перемагає у закупівлях та не завантажує повного пакету документів.

ТОВ «Укр-Галич» із ФОПом Цигиликом Анатолієм Степановичем успішно «конкурувало» у закупівлях крупи, борошна (з очікуваною вартістю - 855 950,00 грн. з ПДВ) та яєць курячих (очікувана вартість - 311 040,00 грн. з ПДВ), що були організовані Комунальним некомерційним підприємством Львівської обласної ради «Львівська обласна психіатрична лікарня».

ТОВ «Профцентр компані» приватного підприємця Анатолія Цигилика «перемогло» у відкритих торгах щодо закупівлі олії соняшникової нерафінованої (з очікуваною вартістю 346 500,00 грн. з ПДВ). Окрім цього, дані учасники фігурують у закупівлі масла солодкого - вершкового (очікувана вартість якої складала 984 000,00 грн. з ПДВ).иДата початку аукціону у цій закупівлі – 09 березня 2021 року.

ТОВ «Профцентр компані», згідно даних реєстрів, зареєстровано 19.10.2020 року – за адресою: м. Львів, вул. Пасічна, буд. 62"Б". За цією ж адресою знаходиться гуртожиток №6 ЛНУ імені Івана Франка. Директором ТОВ «Профцентр компані» вказаний Яблонський Андрій Васильович.

Дата заснування ТОВ «Укр-Галич» - 06.11.2020 року. Товариство зареєстровано за адресою : м. Львів, вул. Хвильового М., буд. 14, кв. 91. Його директор та бенефіціарний власник - Барнич Марія Йосипівна.

Зазначимо, що сайт «Наші гроші» названі фірми та пов'язаного з ними ФОПа Анатолія Цигилика називає «генерацією одних і тих самих змовників на продуктових закупівлях». Йдеться про публікації: «Створена два місяці тому фірма продаватиме санаторію МВС дорогі овочі та фрукти» та «Гуртожитська» фірма з кубла змовників отримає 440 тисяч від львівських освітян».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ