Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Протоколи голосування по скандальному Центру ніяк не дійдуть до Садового

Протоколи спільного засідання комісії законності, гуманітарної комісії та міжфракційної депутатської групи з питань учасників АТО, яке відбулося ще 30 квітня, і на якому заслухали трьох кандидатів на посаду керівника Центру надання послуг учасникам бойових дій та проголосували за погодження по кожному із них, ніяк не потраплять до міського голови Львова Андрія Садового.

Як зазначив в коментарі Гал-інфо голова міжфракційної групи з питань учасників АТО Віталій Свінціцький під протоколами ще немає усіх підписів. Після підписання головами комісій їх відправлять до міського голови Львова з супровідним листом. Вже після цього Андрій Садовий прийматиме рішення щодо призначення керівника Центру надання адміністративних послуг учасникам бойових дій.

Депутати визначились, хто має керувати Центром допомоги учасникам бойових дій у Львові

Віталій Свінціцький зауважив, що після першого голосування по отцю Роману Лагішу рішення про призначення його керівником Центру було підписано міським головою вже на наступний день. Натомість після останнього розгляду кандидатів та голосування у мерії зволікають із цим процесом.

«Зараз ми очікуємо, що хлопці з четвертої хвилі мобілізації повертатимуться додому і дуже хотілося б, щоб вони спілкувалися вже із новим керівником на площадці створеного Центру. Тому ми звертаємося до чиновників із проханням максимально пришвидшити цей процес», - сказав він.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо свої кандидатури на розгляд комісій подали три кандидати - сержант 2-го батальйону спеціального призначення Національної гвардії України (батальйон «Донбас») Юрій Досяк, рядовий 80-ї аеромобільної бригади Володимир Лисикевич та волонтер-доброволець Ілля Сирко.

Результати голосування:

Юрій Досяк: «за» - 9, «проти» - 1, «утримались» - 5.

Володимир Лисикевич: «за» - 1, «проти» - 0, «утримались» - 14.

Ілля Сирко: «за» - 6, «проти» - 9, «утримались» - 0.

Садовий і бійці АТО на порозі війни

Додамо також, що після голосування кандидат на цю посаду Ілля Сирко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук, що він знімає свою кандидатуру і просить керівництво Львова її не розглядати.

Раніше в коментарі Гал-інфо міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, зі ЗМІ отримав інформацію про те, що відбулося таке спільне засідання комісії та міжфракційної групи з питань учасників АТО. Андрій Садовий пообіцяв, що за ним «затримок не буде».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ