Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Родині Гринкевича дають сховати бізнеси

Дружина затриманого за масштабну корупцію львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича Світлана, вчора переоформила нещодавно придбаний готель на іншу особу.

Минулого року, Світлана Гринкевич - дружина затриманого львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого затримали за спробу підкупити одного з керівників ДБР хабарем у 500 тисяч доларів, стала власницею  мотельного комплексу "Катерина", що зведений на об'їзній трасі поблизу стадіону "Арена-Львів". 

Як стало відомо за даними аналітичної системи Youcontrol, вчора 10 січня власника ПП "Катерина" було змінено з Гринкевич Світлани на Гундера Василя, який ймовірно був водієм Ігоря Гринкевича.

Як повідомляло видання "Актуальна правда", Василь Гундер був водієм Ігоря Гринкевича на автомобілі Toyota Land Cruiser LC-200, який оформлено на приватне підприємство "Вернісаж-2000", власницею якого була також  Гринкевич Світлана. Згодом Гундер став керівником ТОВ "Бориславтепло" і за інформацією видання причетний до махінацій з міською котельнею.

Нагадаємо, Світлана Гринкевич - викладачка національного університету "Львівська політехніка" написала заяву на відпустку за власний рахунок. Студенти планують мітинг з вимогою про її звільнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ