Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рущишин з рейтингом 3,4% побереться за місце Садового

Сьогодні на з'їзді партії "Голос" стало відомо, що кандидувати на місце Львівського міського голови від партії буде Ярослав Рущишин.
Ярослав Рущишин. Фото: Олена Ляхович

Нагадаємо, Ярослав Рущишин активно підтримував Петра Порошенка на виборах Президента України 2019 року.

"Для нас майбутнє України асоціюється зі стабільністю, позитивними економічними змінами, новими ринками та можливостями, а відтак з діючим Президентом України та його командою, що продовжить розпочаті реформи. Саме тому з усією відповідальністю за майбутнє України закликаємо підтримати кандидатуру Петра Порошенка на виборах Президента України", - зокрема зазначав Ярослав Рущишин спільно з керівниками провідних підприємств Львівщини у зверненні до громадськості.

Варто зауважити, як нещодавно розповіла в інтерв'ю Українській правді голова партії "Голос" Кіра Рудик, п'ятий президент України Петро Порошенко є більшим політичним ворогом "Голосу" за президента  Володимира Зеленського.

Нагадаємо, як свідчать результати крайнього соціологічного опитування, серед кандидатів на посаду міського голови Львова лідером є Андрій Садовий, якого підтримують 38,1% тих, хто визначився і взяв би участь голосуванні.

Руслана Кошулинського підтримали б 17,9% таких опитаних, Олега Синютку – 13,8%, Ігоря Зінкевича – 10,7%, Володимира Гірняка – 5,4%, Ярослава Рущишина – 3,4%, Ігоря Васюника – 3,4%. Рейтинг інших – нижче 2%. Тих, хто не визначився, – близько 16%.

Варто зазначити, що 73% опитаних взагалі не знають хто такий Ярослав Рущишин.

Також стало відомо, що на місце Київського міського голови буде шоумен Сергій Притула. Він оголосив, що коли стане мером, то: 

"Через рік мені не набридне і я не складу мандат".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ