Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Аваков фінансує незаконне збройне формування, - Саакашвілі

Глава Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що глава МВС Арсен Аваков контролює неформальні збройні формування і фінансує їх з корупційних доходів. Про це він сказав на прес-конференції в Адміністрації президента в понеділок ввечері.
Фото - 112

"Це людина, яка реально контролює неформальні збройні формування, їх фінансує з корупційних доходів, і я схильний його погрози не щодо мене - я його не боюся - але в цілому щодо суспільства сприймати серйозно", - заявив він,коментуючи конфлікт з Аваковим і прем'єром Арсенієм Яценюком на Нацраді реформ.

"Бардак з приватними арміями треба закінчувати, хоча я підтримую багатьох людей у формі. Це патріоти", - додав він.

"Позавчора загинув ще один грузин на сході України. Це вже не перший грузинський доброволець, який загинув, захищаючи Україну. Сотні грузинських добровольців б'ються на боці України, нічого не отримуючи натомість, навіть громадянства", - сказав Саакашвілі.

"Хіба ці люди гастролери ?! Ми не вважаємо себе гастролерами в Україні", - заявив він, відповідаючи на те, що Яценюк назвав його "гастролером" і закликав "Забратися з країни".

Він ще раз закликав президента опублікувати відео конфлікту на засіданні.

"Покажіть все: як люди можуть втратити людське обличчя, якими словами вони обзиваються, чим вони кидаються. Це образливо. Це сором. Мені соромно, що я там був. Прошу вибачення в українців", - сказав голова ОДА.

Саакашвілі також вважає, що його сварка з членами Кабміну застала президента зненацька.

"Президент був абсолютно спокійним. І в мене склалося разом з тим враження, що скандал застав його зненацька. Я не таран, мене важко використовувати, і мене часто критикують багато членів БПП. Пану Гончаренку за виступ проти мене пропонували посаду міністра", - сказав він, відповідаючи на питання УП.

Саакашвілі також сказав, що не збирається їхати з України.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ