Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовому обіцяють радикальну боротьбу за Рясне

Сьогодні, 22 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради громада змусила міського голову Львова Андрія Садового прийти на сесію. На вимогу людей прийти в сесійну залу Андрій Садовий під критичні вигуки таки прийшов на сесію. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Громадська активістка, мешканка Рясного Леся Турашвілі заявила, що сьогодні під ЛМР прийшли мешканці Рясного та Білогорщі.

"Ми не дозволимо, щоб в Рясному було будь-яке сміття. Цікаво, що коли у нас велике свято - у вас сесія. Ви чорт? Як не свято, то щось відбувається. Та ідіть краще до церкви, до сповіді", - сказала вона.

За її словами, перекриттям дороги люди не обмежаться і пообіцяли ще радикальніші дії, чим перекриття дороги. Наступні протести будуть нести значно "критичніший характер", чим блокування доріг, а відповідальність лежатиме на міському голові Львова та депутатах", - сказала Турашвіллі.

Активіст Роман Дудам заявив, що в процесі підготовки сміттєсортувального комплексу вже вирубали гектар лісу на території, яка не належить підприємству.

Він також заявив: "Прохання вжити дисциплінарні заходи щодо депутата Романа Іванціва, який є депутатом, але представляється адвокатом. Він ганьбить честь депутата".

Також він озвучив вимогу - заборонити діяльність сімттєсортувального та пресувального комплексу на території мікрорайону Рясне.

Своєю чергою Садовий сказав: "Жодних полігонів на території Львова не буде. Щодо сімттєсортувального обладнання, то дай Бог, щоб воно ніколи не працювало".

Після цього люди почали звинувачувати міського голову у брехні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ