Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Самопоміч» поміняла керівництво місцевих організацій

У 9 обласних та 67 місцевих організаціях Політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» відбулися збори, на яких було обрано керівні органи організацій на новий дворічний термін повноважень. Про це повідомила прес-служба Об’єднання «Самопоміч».

За підсумками зборів, політрада партії погодила обрання голів і виконавчих комітетів 8 обласних організацій «Самопомочі» та голів 67 місцевих організацій.

У трьох обласних організаціях збори не відбулися здебільшого через відсутність кворуму. Це Волинська, Чернівецька та Київська обласні організації.

В Івано-Франківській обласній організації політрада визнала рішення зборів недійсними через низку порушень. Тут повторні збори призначені на 7 жовтня 2017 року. У зв’язку із закінченням дворічного терміну повноважень попереднього керівника, політрада партії призначила в.о. голови обласної Івано-Франківської організації Никоровича Святослава, депутата обласної ради від «Об’єднання «Самопоміч», керівника Богоричанської районної організації.

Додамо, що до кінця серпня мають відбутися збори ще 4 обласних організацій та 56 місцевих організацій партії для обрання керівних органів.

Новообрані голови обласних організацій:

Житомирська обласна організація – Чиж Наталія

Тернопільська обласна організація – Пастух Тарас

Харківська обласна організація – Семенуха Роман

Хмельницька обласна організація – Драган Олександра

Чернігівська обласна організація – Смалій Костянтин

Львівська обласна організація – Дворянин Парасковія

Кіровоградська обласна організація – Приходько Олександр

Черкаська обласна організація  – Скічко В’ячеслав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ