Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Сергій Шахов: На Луганщині у 114-му окрузі зафіксовано підкуп виборців Костанчуком

Представники кандидата в народні депутати по 114-му виборчому округу Тараса Костанчука займаються підкупом виборців. Про це повідомив кандидат у народні депутати від партії «Наш край» Сергій Шахов. Про це повідомила прес-служба партії.

За його словами, відповідні факти було зафіксовано у Біловодському, Марківському та Міловському районах Луганської області. «Під час зустрічей у місцевих будинках культури, представники кандидата Костанчука, який минулого року був технічним кандидатом у 205-му окрузі, роздавали виборцям по 200 грн. Нібито, як винагороду за участь у дослідженні», – зазначив Сергій Шахов.

Окрім цього, наголосив він, представники Костанчука незаконно збирали персональні дані присутніх. «Вони роздавали всім присутнім анкети, де просили вказати ім’я, прізвище та паспортні дані. Тобто кожному, хто отримав гроші, прямо натякнули, що його участь у виборах контролюватиметься», – повідомив кандидат у народні депутати від партії «Наш край».

«Я звертаюсь до правоохоронних органів з вимогою перевірити факти підкупу виборців у 114-му виборчому окрузі та після їх підтвердження – притягнути винних до відповідальності», – підсумував Шахов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ