Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще 10 дітей зі Львівщини вирушила на оздоровлення в дитячий табір «Артек»

У Міжнародний дитячий центр «Артек», що у селі Березники Свалявського району Закарпатської області, поїхало ще 10 дітей. Це – діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Про це повідомляє Львівська ОВА,
Фото: Львівська ОВА

«Це уже другий заїзд. Проходить він під гаслом «Артеківська платформа «Діти змінюють світ!». Загалом таких змін буде 11. Заїзди відбуватимуться фактично до кінця цього року. Кожна зміна триватиме 21 день», – розповів керівник департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА Роман Андрес.

За словами Романа Андреса, першу зміну у дитячому центрі уже відвідало 16 дітей. Серед них – діти загиблих захисників.

Додаткову інформацію про оздоровлення в Міжнародному дитячому центрі «Артек» можна отримати у відділі соціальних послуг, організації оздоровлення та співпраці з громадськими середовищами департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА за телефоном: +38 (032) 255 41 68 або на сайті Львівської ОВА в розділі Оздоровлення та відпочинок дітей.

Також нагадуємо, що Уряд продовжив дію експериментального проєкту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, за принципом «гроші ходять за дитиною» – Є- оздоровлення.

Скористатися Є-оздоровленням можуть діти, що виховуються в малозабезпеченій сім’ї та належать до таких категорій, як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина із багатодітної сім’ї. Усі деталі про цю можливість – тут: Є-оздоровлення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ