Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що розповість взуття про жінку: чому ми обираємо ті чи інші босоніжки

Взуття – важлива складова образу. З його допомогою можна не лише створити індивідуальний стиль і показати бездоганне відчуття смаку, але й передати настрій, підкреслити статус, продемонструвати характер і впевненість у собі. Давайте поговоримо про трендові босоніжки сезону весна-літо 2020 і розглянемо, що вони можуть розповісти про свою власницю.
Босоніжки 2020 фото

Ми закликаємо всіх читачів дотримуватися режиму карантину, проявляючи таким чином турботу про себе, своїх близьких і суспільство в цілому. Компанія «Міратон» робить свій внесок у боротьбу з пандемією, перераховуючи 5% з кожного замовлення на допомогу лікарям. Бажаєте підтримати ініціативу компанії – обирайте трендові босоніжки на сайті Miraton.ua.

Основні тренди літа 2020

Перш за все, відзначимо, що багато актуальних тенденцій збереглися з попередніх сезонів:

  • босоніжки Open heel;
  • білий колір і металік;
  • численні тонкі ремінці;
  • анімалістичні принти;
  • вирізи, прозорі вставки;
  • пір'я, квіти, банти, пряжки.

Про що ж свідчить той чи інший вибір?

Тренд №1: літнє взуття на масивній платформі

Жіночі босоніжки на платформі з масивною пласкою монолітною підошвою без підборів додасть витонченості і підкреслить тендітність жіночої щиколотки. А ще такий вибір говорить про те, що ви міцно стоїте на ногах і впевнені у собі.

Тренд №2: в'єтнамки з тонкими ремінцями

Перемичка між пальцями – актуальна деталь, доповнює її безліч переплетених між собою ремінців. Характерна особливість – мінімалістичне виконання і нейтральна кольорова гамма. Все це створює комбінацію витонченості і невагомості і говорить про прагнення і готовність до змін.

Тренд №3: квадратний носок

Ця тенденція повернулася до нас з 80-90-х і крім любові до ретро-стилю розповість про відсутність комплексів і боязні не сподобатися суспільству. Крім того, вибір взуття з закритим носом свідчить про характер інтроверта.

Тренд № 4: химерні форми підборів

Взуття з каблуком у формі кулі, піраміди або нанизаних на вісь намистин видаватиме в вас творчу натуру, що готова до експериментів. А ще це говорить про неординарність і екстравагантність особистості.

Тренд № 5: класичні високі підбори

Босоніжки на підборах – це вічна класика, що відноситься до базового гардеробу, говорить про сталість і помірну консервативність. А високий каблук транслює підсвідоме бажання дівчини, щоб її носили на руках.

Тренд №6: взуття з декором з ланцюжків

В новому сезоні ланцюжок зовсім не обов'язково повинен бути конструктивною частиною взуття. Це може бути і браслет для щиколотки, і ненав'язливий декор в районі підйому. Такий вибір свідчить про любов дівчини до розкоші, прагнення бути яскравою.

Тренд №7: босоніжки з прозорими вставками

Взуття, деталі якого виконані з силікону або пластику, як і раніше залишаються актуальними. Такі моделі асоціюються з кришталевою туфелькою Попелюшки, надають образу легкості і невагомості. Скомбінувавши їх з шифоновою сукнею з квітковим принтом, ви будете виглядати по-справжньому казково.

Ми радимо не обмежуватися певним трендом і мати в арсеналі декілька різних пар. Так ви матимете максимум інструментів, щоб продемонструвати всі сторони своєї багатогранної особистості на свій розсуд і у відповідності до випадку. Також не варто забувати, що модне взуття повинно бути зручним, тому обирайте такі моделі, які забезпечать вам комфорт протягом дня.

Босоніжки, представлені в мережі магазинів взуття та аксесуарів Miraton – це стильне і ефектне взуття для тих, хто хоче підкреслити свою індивідуальність. В каталозі fashion-маркету представлені найяскравіші тенденції за найвигіднішими цінами. На даний час мережа нараховує 14 магазинів у великих містах України, асортимент перевищує 2000 моделей взуття і постійно розширюється. На період карантину – купуйте безпечно онлайн в інтернет-магазині!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ