Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Схему незаконної забудови в Рудному розглядають на комісії ДІАМ

Забудовницею, яка оформила документи на кілька індивідуальних будинків у Рудно, а натомість звела багатоквартирне житло, зацікавилася Державна інспекція архітектури і містобудування України.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує Департамент агломерації ЛМР.

У четвер, 10 лютого, з цього приводу відбулося засідання комісії ДІАМ. На ньому розглядали звернення департаменту міської агломерації ЛМР щодо ситуації, яка виникла на вулиці Огієнка, 18 у смт Рудне. У департаменті зізнаються, що це вперше за час їхньої роботи мають справу із так званою будівельною схемою. Адже за всіма ознаками багатоповерхівка в документах заявлена як індивідуальне житло, тож не має містобудівних умов та обмежень.  

Після розгляду цього питання на комісії ДІАМ мають ухвалити рішення щодо перевірки законності.

Нагадаємо, нині будівництво у приєднаних громадах належить до компетенції ДІАМу – новоствореної структури будівельного контролю, яка розташована  в Києві. Цим і користуються несумлінні забудовники. 

Водночас міська інспекція ДАБК уже подала всі документи, аби їй дали повноваження перевіряти та за потреби штрафувати несумлінних забудовників на території всієї Львівської МТГ. Тим часом закликаємо мешканців не поспішати купувати житло в Рудно за цією адресою, щоб потім не мати клопоту

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ