Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні Андрій Садовий звітуватиме про свою діяльність

Уже сьогодні о 19:20 стартують перші #Звіти_наживо – всеукраїнський проект команди UA:СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадського руху ЧЕСНО. Протягом 52 хвилин прямого ефіру голови міст, обласних рад та ОДА звітуватимуть про свою роботу за новими критеріями та відповідатимуть на запитання містян.

На ТРК «Львів» звітуватиме міський голова Львова Андрій Садовий.

Запитання до мера редактори програми готують спільно із громадою. Завчасно у соцмережах запустили кампанію #Запитай_Садового. Таким хештегом користувачі позначають питання до міського голови. Найцікавіші з них ведучі #Звіту_наживо поставлять Андрію Садовому в ефірі.

Якість транспортних перевезень,  ремонти доріг, додаткові місця у дитсадках, робота комунальних підприємств ЛМР, залучення інвестицій  – це лише частина тем, які будуть обговорювати під часу ефіру. Глядачі ТРК «Львів» та слухачі Львівського радіо (103.3 FM) можуть запитати мера під час прямого ефіру телефоном (032) 298 71 91 або у коментарях на сторінці онлайн-трансляції #Звітів_наживо у Фейсбуці.

«#Звіти_наживо мають на меті відверто та об’єктивно показувати роботу місцевої влади такою, яка вона є. Досягнення, невиконані обіцянки чи зловживання будуть очевидні, - розповідає продюсерка львівської філії Суспільного Уляна Антоник. – Суспільство буде звикати до того, що воно може запитати безпосередньо у влади і отримати відповідь – тут і зараз. Тому й формат проекту  – не виступ чи доповідь  посадовця, а інтерактивне інтерв’ю. Запрошуємо глядачів ТРК «Львів» та слухачів Львівського радіо активно долучатися до прямого ефіру. Вірю, що так, крок за кроком, разом ми будемо змінювати наше місто, наш регіон і цілу країну на краще. Якщо не будемо байдужими».

Нагадаємо,  #Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та громадського руху «ЧЕСНО».  У кожній області влада звітує у прямому ефірі регіональних телеканалів НСТУ. Формат програми – 52-хвилинне інтерактивне інтерв’ю. Теми програми змінюватимуться щомісяця, проте будуть однакові для всіх регіонів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ