Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Сьогодні Львівщина прощається із Мирославом Скориком

Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
Фото: Львівська ОДА
1/4
Як інформує 4 квітня прес-служба ЛОДА, прощання із відомим композитором, музикознавцем та Героєм України Мирославом Скориком відбувається у Архикатедральному Соборі Святого Юра.

"Маестро був наставником для багатьох колективів та талановитих музикантів. Його любили, ним захоплювались, ним надихались, до нього прислухались. Ритми і мотиви Маестро - це наш генетичний код, наша мелодія, наша душа у музиці. Смерть Мирослава Скорика - величезна втрата для усього українського народу, для нашого і майбутніх поколінь, для кожного міста та для кожного серця, яке було закохане в музику. Відхід Маестро у кращі світи стався настільки несподівано для кожного українця, що ми ще до кінця не можемо усвідомити, яка це втрата", - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький..

Чин похорону відбудеться у п’ятницю, 5 червня, об 11:00 год з Архикатедрального Собору Святого Юра. Поховають Мирослава Скорика на Личаківському кладовищі.

Похорон і прощання відбуватиметься з дотриманням карантинних норм та обмежень.

Нагадаємо, що український композитор, музикознавець, Герой України, народний артист, лауреат премії імені Т.Г.Шевченка Мирослав Скорик відійшов у вічність на 82-му році життя.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 1 червня на 82-му році життя помер відомий український композитор Мирослав Скорик. Вчора, 3 червня, прощання із композитором відбулось в Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ