Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Стали відомі переможці конкурсу журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва

Сьогдні, 8 серпня, конкурсна комісія підбила підсумки конкурсу журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва у 2022 році.

Переможців визначали у двох номінаціях.

В номінації матеріалів розміщених в електронному або друкованому ЗМІ переміг матеріал Оксани Дудар: "Україна у темряві, або Нотатки божевільної", який був розміщений на сайті Дивись.інфо.

В номінації конкурсних матеріалів, які були розміщені у теле-, радіоефірі перемогла робота Оксани Клим: “Історія Героя”. Дмитро Ґудзик", яка вийшла на телеканалі Перший Західний.

Офіційні результати конкурсу будуть оприлюднені сьогодні на сайті ЛОДА.

Конкурс тривав упродовж місяця з 6 червня по 6 липня. Переможцям виплатять премію з обласного бюджету у розмірі 50 тисяч гривень.

Сам конкурс має на меті відзначити та підтримати журналістів – авторів матеріалів на військову тематику, вшанувати військові подвиги різних військових підрозділів та військ, які дислокуються на Львівщині.

Крім цього, він спрямований на патріотичне виховання майбутніх поколінь на прикладі подвигів українських захисників, таких як Тарас Матвіїв – тележурналіст, член Національної спілки журналістів України, громадський діяч, учасник Революції гідності та офіцер Збройних Сил України. 

Тарас Матвіїв

Тарас Матвіїв служив у 24 ОМБр імені короля Данила. Загинув у липні 2020 року, коли рятував побратимів з-під мінометного обстрілу.

Нагадаємо, що конкурс проводять в межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ