Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Брюховичах реконструюють реабілітаційний центр. Візуалізація

Візуалізація
Візуалізація
Візуалізація
Візуалізація
Візуалізація
Візуалізація
Візуалізація
Візуалізація
Візуалізація
Візуалізація
1/5
Реабілітаційний центр у Брюховичах реконструюють. У лікарні добудують ще один поверх, збільшать кількість ліжкомість, зроблять басейн та облаштують благоустрій території. Тут проходитимуть реабілітацію пацієнти, зокрема, в межах проєкту НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN). Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Сьогодні, 1 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію будівель Комунального некомерційного підприємства «Першого медоб’єднання Львова» під реабілітаційний центр лікарні у Брюховичах по вулиці Івасюка, 74.

Як повідомили в управлінні архітектури та урбаністики Львівської міської ради,  планується глобальна реконструкція центру для реабілітаційних потреб в тому числі проєкту UNBROKEN, в рамках якого реабілітують військових та цивільних, що отримали поранення в результаті російської агресії.  

Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев пояснює, що реабілітаційний центр багато років працював у форматі, який був задуманий ще у радянський час. Однак зараз, враховуючи неймовірну кількість пацієнтів, які прибувають до Львова в тому числі евакуаційними поїздами, травмованих внаслідок бойових дій, і так само для лікування мешканців Львова потрібно суттєво оновити реабілітаційний центр.

«Тут передбачено нові зали для реабілітації, збільшення кількості ліжкомісць, а відтак більше пацієнтів зможуть лікуватися одночасно. Безумовно лікування поруч з природою може бути тривалішим, аніж в існуючих реабілітаційних центрах міста. Також для пацієнтів центру можуть проводити реабілітаційні заняття на природі, щоб використовувати потенціал території, яка є поруч.

Окрім того, в планах облаштувати басейн для гідротерапії і зробити центр повністю інклюзивним, для цього ми переорієнтовуємо вхід. Раніше вхід був з східного боку, тепер буде з північного – це дасть можливість якісно розмежувати рух персоналу та відвідувачів і також пацієнтів. Логістично центр працюватиме ефективніше та зможе надавати більш якісні медичні послуги», – зазначив Антон Коломєйцев.

У реабілітаційному центрі добудують ще один, третій, поверх. Кількість ліжкомість збільшиться з 70 до 106. Фахівці планують зберегти цінні риси архітектури, яка була сформована ще у 80-х роках. А на території центру облаштують благоустрій включно зі спортивними майданчиками. Також передбачено збір дощової води, щоби зменшити навантаження на систему каналізування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ