Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львівській МТГ розширюють межі надання якісної медичної допомоги

До Другого територіального медичного об’єднання увійшли медичні заклади Львівської МТГ. Про це Гал-інфо повідомили в пресс-лужбі ЛМР.

До Другого територіального медичного об’єднання (ТМО 2) належатиме новий структурний підрозділ, зорганізований на базі колишньої Дублянської міської лікарні.

У новостворений Центр первинної медико-санітарної допомоги («Дубляни») увійшли: Дублянська міська лікарня, амбулаторії сімейної медицини у Малехові та Гряді, фельдшерсько-акушерські пункти у Зашкові, Зарудцях, Великих Грибовичах. Загалом це 15 тисяч населення.

Амбулаторії та фельдшерсько-акушерські пункти працюватимуть у звичному режимі, але будуть і зміни:

  • покращення якості надання медичних послуг, аналізуючи роботу медпрацівників у громадах та матеріально-технічне забезпечення;
  • організація прийому вузьких спеціалістів у певні дні.

Щодо розширення в межах Центру – у Зашкові планують відкрити амбулаторію сімейної медицини на базі фельдшерсько-акушерського пункту.

«Надаючи фахову допомогу на місцях, пацієнтам зручно лікуватись, а медичним осередкам вигідне об’єднання, аби акумулювавши кошти, була змога покращувати умови роботи амбулаторій. Якісні зміни в межах реформи – покращення, які бачитимуть пацієнти Другого медичного об’єднання», - зазначили у Другому медичному об’єднанні м. Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ