Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському університеті відбудеться День кар'єри ЄС

У Львівському університеті 17-20 жовтня відбудеться масштабна подія - День кар'єри ЄС, яка зібере сотні студентів та молодих фахівців.
Головний корпус ЛНУ - Львівський національний університет імені Івана Франка.Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Ця ініціатива реалізується в рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні» за підтримки Представництва ЄС в нашій країні.

Головною метою заходу є поширення знань та розвиток затребуваних навичок у молоді для успішної євроінтеграції України. Організатори вважають, що саме зараз дуже важливо підтримати студентів та допомогти їм розпочати кар'єру в Україні, незважаючи на складні історичні події.

Програма Дня кар'єри включає панельну дискусію на тему професійного розвитку та євроінтеграції, низку тренінгів від компаній-учасників, ярмарок вакансій та презентації провідних міжнародних і українських роботодавців.

Представники бізнесу матимуть можливість розповісти про свої компанії, вакансії та перспективи розвитку, а також поспілкуватися з майбутніми фахівцями. Для студентів це чудова нагода отримати цінні поради, дізнатися про можливості працевлаштування та стати частиною активної молоді.

Офіційне відкриття та панельна дискусія Дня кар'єри ЄС відбудуться у Львівському університеті вживу за участі сотень гостей. Інші заходи пройдуть у змішаному онлайн-офлайн форматі.

Більше інформації про подію та учасників, які долучилися, можна переглянути у Facebook за посиланням:  https://www.facebook.com/CareerOfficeLNU   

Реєстраційна форма для учасників (студенти, випускники, викладачі) за посиланням.

Реєстраційна форма для компаній-учасників, ГО та молодіжних організацій за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ