Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському університеті відкрили Лабораторію для геологів

1/2
Напередодні відбулось відкриття "Лабораторії цифрових технологій в нафтогазовій геології" на факультеті геології Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Спільнота Львівського університету презентувала нову високотехнічну, сучасну лабораторію на геологічному факультеті. Основними завданнями Лабораторії буде сприяння науковим дослідженням у галузі геології, методичне забезпечення практичних занять та лабораторних робіт, а також підтримка студентів у виконанні курсових та кваліфікаційних робіт. 

"В історії університету в минулому і сьогодні відбувається дуже багато подій: важливих, політичних, наукових, але я вважаю нинішний період розвитку університету дає підстави говорити, що ми на правильному шляху", - зокрема наголосив ректор Львівського національного університету Володимир Мельник.

Декан геологічного факультету Львівського університету Сергій Ціхонь поділився метою створення даної лабораторії.

"У 2016 році була відкрита освітня програма ‘’Геологія нафти і газу’’. Відповідно, ми почали розвивати цю освітню програму. Побачили, що з кожним роком у нас є бажаючі вступати на цю освітню програму. Тенденції ринку такі, що потребують фахівців із цієї програми. Метою програми є підготовка висококваліфікованих фахівців, які б мали фундаментальні знання та практичні навички, щоб вирішувати теоретичні і практичні завдання у розвитку геології. Відкрили цю лабораторію з метою покращення освітнього процесу. Ми щиро надіємось, що ця лабораторія буде популяризацією геології загалом", - розповів Сергій Ціхонь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ