Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові досі нема затверджених графіків руху громадського транспорту

Через п'ять місяців після підписання договрів з перевізниками, в ЛМР досі нема затверджених графіків руху громадського транспорту виправдовуючись проблемами з GPS.

Нагадаємо, 26 жовтня 2018 року у Львові визначили переможців конкурсу на перевезення в громадському транспорті.

Стало відомо, які перевізники обслуговуватимуть маршрути Львова

Згідно конкурсних умов та підписаних договрорів автобуси у Львові повинні курсують в режимі руху "звичайний", тобто для них повинні бути завтверджені чіткі графіки руху не лише на кінцевих, а й на всіх проміжних зупинках з відповідним маркуванням на зупинках.

Зважаючи на постійні скарги мершканців Львова про відсутність транспорту в той чи інший час, Гал-інфо наприавило запит до управління транспорту Львівської міської ради, з проханням надати графіки руху громадського транспорту м.Львова по всіх маршрутах за зупинках.

У відповідь на запит в управлінні зазначили, що не мають змоги надати зазначені розклади.

"На даний час управління транспорту не має змоги надати зазначені розклади, оскільки компанія, яка обслуговує систему GPS-навігації на міських автобусних маршрутах, зробила ряд зауважень до розкладів руху до маршрутів на зупинках. Для проведення якісного моніторингу системою GPS-навігації на даний час управлінням транспорту спільно з ЛКП "Львівавтодор" опрацьовуються та корегуються розклади руху усіх міських автобусних маршрутів по зупинках джля внесення їх в вказану систему. Враховуючи великий об'єм роботи - питання повного опрацювання вищезазначених розкладів затягується в часі", - зокрема зазначили в ЛМР.

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович
1/2

Залишається відкритим питання, яким чином повязані розклади руху ГТ, які повинну були бути завтверджені до підписання договорів на перевезення, з системою GPS-моніторингу?

В управлінні транспорту дозволили перевізникам не виконувати конкурсних умов

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ