Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В управлінні транспорту дозволили перевізникам не виконувати конкурсних умов

Управління транспорту ЛМР дозволило приватним перевізникам терміном на 3 місяці скоротити випуск на маршрутах за постійними договорами. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Як значили в ЛМР, достатньої кількості автобусів для забезпечення роботи маршрутів і за постійними, і за тимчасовими договорами приватні перевізники не мають. Тому з огляду на таку ситуацію, управління транспорту ЛМР дозволило приватним перевізникам терміном на 3 місяці скоротити випуск на маршрутах за постійними договорами, аби вони могли забезпечити роботу маршрутів, на які укладені тимчасові договори. 

Також в ЛМР зазначили, що інформаційні додатки з відображенням транспорту поки працюють не коректно (деякі автобуси можуть не відображатися), бо після конкурсу на більшості маршрутів змінилися графіки, які наразі вносяться в систему. Тому управління транспорту веде статистику в напівручному режимі спільно з ЛКП «Львівавтодор», які надають послуги диспетчеризації.

Зазначимо, нещодавно в коментарі Гал-інфо голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка на питання чому перевізники не виконують умови підписаних ними договорів зазначив: "Після того, як підписали договори виникло питання, що інформація яку показує Львівавтодор не відповідає фактичному стану того що працює на лінії. Почали робити перевірки і програмісти виявили суттєві пошкодження в системі диспечеризації. Є серйозні помилки в програмному забезпеченні і програмісти усувають ці помилки. Коли вони це усунуть не знаю, це буде день, два, три, тиждень (коментар надано 9 листопада, - ред.)".

"Нас просять щоб ми закривали маршрути на які ніхто не подався по мірі можливості, тому ми виділяємо автобуси знімаючи їх з інших маршрутів. Якщо в міській раді говорять про дотримання конкурсних умов, то я завтра передзвоню всім і на тих маршрутах не буде жодної машини. І буде скандал в міській раді", - зокрема зазначив Велійка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ