Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові представники бізнесу візьмуться забудовувати один з ліцеїв

Сьогодні, 18 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво управлінням освіти департаменту гуманітарної політики ліцею № 80 Львівської міської ради на вул. Героїв Крут, 27 у м. Львові, інформує кореспондент Гал-інфо.

Як зазначив начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев, йдеться про посилення інфраструктури ліцею.

"Фактично, це дасть можливість подвоїти потужності ліцею. Тут передбачено елемент басейну, який буде доступним у позаурочний час для місцевих мешканців. Також облаштування шкільного подвір’я, спортивної зони, нових класів, їдальні", - сказав Антон Коломєйцев.

Заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач також додав, що реалізація цього проєкту відбувається у співпраці ЛМР і бізнесу.

"Як тільки затвердимо містобудівні умови, то відразу запускатимуть процес і робитимуть проєкт швидко. За попередніми прогнозами влітку - на початок осені вже приступлять до реалізації проєкту", - сказав Любомир Зубач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ