Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочалась велика Українська ветеринарна конференція

Науковці та ветеринари-парктики з усієї України, а також гості з Польщі, Естонії, Латвії, Литви, Киргизстану та Росії зібралися у Львові на одну з найбільших в країні ветеринарних конференцій, повідомила прес-служба ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького.

Українська ветеринарна конференція (УВК) проходить у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Її робота триватиме з 15 по 18 травня.

Як розповів ректор університету, професор Володимир Стибель, упродовж чотирьох днів травня Львів перетвориться на своєрідну ветеринарну столицю Східної Європи. Науковці, спеціалісти-практики, менеджери ветбізнесу з України та з-за кордону матимуть змогу з 15 по 18 травня дискутувати про розвиток ветеринарної науки у світі, обмінюватися досягненнями та здобутками, відвідувати майстер-класи й лекції визнаних спеціалістів з 22 напрямів ветеринарної медицини та споріднених галузей.

«Упродовж двох століть у столиці Галичини активно розвивається ветеринарна наука. Львівська ветеринарна школа відома далеко за межами нашої держави, а випускники славної Академії ветеринарної медицини чи пізнішого зооветеринарного інституту працюють у багатьох країнах світу.

І нині науковці Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького продовжують добрі традиції своїх учителів, готуючи не лише висококваліфікованих ветеринарних лікарів, а й фахівців багатьох інших затребуваних на ринку спеціальностей. Тому й не дивно, що така солідна УВК-2017 проходить на базі нашого вищого навчального закладу. Запрошуємо всіх відвідати цікаві лекції та майстер-класи», – зазначив ректор ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького Володимир Стибель.

З розкладом роботи конференції можна ознайомитись на офіційному сайті УВК: http://uvc.org.ua/. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ