Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові тисячі вірян прийшли поклонитися іконі «Скоропослушниця»

Учора, 3 грудня, до кафедрального Свято-Покровськорго собору УПЦ КП відбулося внесення списку чудотворного образу ікони Божої Матері «Скоропослушниця», доставленої з Гори Афон православного монастиря «Дохіар». Ікону до Львова привіз Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Сьогодні, 4 грудня, біля Храму вишикувалася довжелезна черга з вірян, які бажають приклонитися перед святинею.

Сьогодні, 4 грудня, о 16.30 список чудотворного образу ікони Божої Матері «Скоропослушниця» доставлять до Свято-Успенського храму с. Жовтанці , Кам’янко-Бузького благочиння. Там відбудеться вечірнє богослужіння з акафістом до ікони Божої Матері «Скоропослушниця. Очолює Святійший Патріарх Філарет. Про це повідомлено на офіційному сайті Львівсько-Сокальської єпархії УПЦ КП.

Нагадаємо, що образ ікони Божої Матері «Скоропослушниця» є чудотворним.

Довідка з сайту Львівсько-Сокальської єпархії.

Свята ікона Божественної «Скоропослушниці» засяяла на Афоні, як другий місяць. За період з 1664 р. тут звершилось чимало чудес і зцілень. Багатьом сліпим вона дарувала прозріння, калікам знову повертала можливість ходити, розслаблені отримували дар підніматися з ліжка. Благодать від цієї ікони спасала кораблі від затоплення. До цього часу перед іконою моляться  за духовне прозріння, під час різних хвороб, при онкозахворюваннях, просять про допому і годування молоком немовляток, моляться також за дітей і сиріт. І перш за все моляться «Скоропослушниці», коли не знають, як краще себе повести в тій чи іншій життєвій ситуації. Просять за все, що є добре і благе та принесе користь ближньому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ