Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Личаківському районі встановили 5 додаткових баків для збору бляшанок для окопних свічок

Благодійна ініціатива «Збір бляшанок для окопних свічок» не призупиняється попри закінчення зимового періоду.

Навпаки, ЛКП «Львівспецкомунтранс» має на меті заздалегідь підготуватися до наступного зимового сезону і зібрати якомога більше бляшаної тари для волонтерів. Відтак ще у 5 додаткових локаціях у Личаківському районі міста встановили відповідні баки.

Зокрема, баки для бляшаної тари встановлено на сміттєвих майданчиках за адресами: вул. Ніжинська, 9, вул. Героїв Маріуполя, 23, вул. Запольської, 2¸ вул. Ялівець, 12, вул. Кутова, 10.

«Бляшанки – це основа окопних свічок. Їх використовують як корпус, в який потім закладають картонні смужки, просочені воском або парафіном. Бляшанки мають різну потужність та горіння, що робить їх практичними та зручними в польових умовах. У зимовий період бляшанки мають великий попит серед волонтерів, які виготовляють окопні свічки для наших захисників.

Тому заохочуємо мешканців не викидати бляшану тару у контейнери для змішаних відходів, а викидати їх у відповідні баки», - розповідають у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Як наголошують на підприємстві, потрібно залишати лише чисті бляшанки з твердим дном і стінками, як-от із-під горошку, кукурудзи, кормів для тварин тощо. Не треба викидати в ці контейнери банки з-під газованих й алкогольних напоїв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ