Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Шевченківському гаю почали рубати дерева

У Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» зрізають дерева. Серед них - дуб і бук. Про це Гал-інфо розповіли відвідувачі.

Дерева поволі зрізають на ділянці, яка передбачається під будівництво візит-центр. Нагадаємо, що його планують розмістити ліворуч від кас.

Додамо, що сам проект ще проходить обговорення, адже викликав неоднозначну реакцію громадськості. Активісти побоюються, щоб візит-центрі не перетворився на чергову кнайпу.

Сам проект Візит-центру, який було представлено чиновниками, не було винесено на громадські слухання та проговорено з громадськістю.

Відомо, що в проекті візит-центру передбачається розміщення кафе. Натомість не вирішеним залишається питання фондосховищ.

Як повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук громадський активіст, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич він вже звернувся до першого заступника міського голови Львова Віктора Пушкарьова з проханням роз’яснити спірні моменти навколо багатомільйонного проекту будівництва візит-центру.

Зокрема депутат просить представити стратегію розвитку Музею народної архітектури та побуту. Також він просить вказати скільки дерев планується вирубати задля будівництва візит-центру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ