Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ветеринарному університеті відкрито центр підготовки фахівців з анімалотерапії

У Львівському національному університеті ветеринарної медицини і біотехнологій імені С.З.Ґжицького відкрили міжнародний навчально-практичний центр (МНПЦ) фахової підготовки спеціалістів анімалотерапії. Про це повідомили в прес-службі університету.

Центр відкрито при кафедрі реабілітації та здоров’я людини факультету ветеринарної гігієни, екології та права ЛНУВМБТ. Зарахування слухачів до МНПЦ на навчання проводиться за результатами співбесіди на підставі укладеного договору про надання освітніх послуг. 

Основною умовою вступу на навчання до МНПЦ є наявність у потенційного слухача документа про повну загальну середню освіту та/або інший рівень професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти.

Анімалотерапія  Зоотерапія — (від лат. animal — тварина) є одною з видів терапії, яка включає в себе використання тварин, як засіб для лікування. Мета такої терапії полягає у поліпшенні соціальних, емоційних, або когнітивних функцій пацієнта. Прихильники стверджують, що тварини можуть бути корисні для навчання та збільшують мотивацію до життя її учасників. Терапевт, який приносить із собою домашню тварину може виконувати роль посередника між твариною і пацієнтом, вказуючи на безпечність тварини. Тварини, що використовуються в терапії можуть бути домашніми, сільськогосподарськими або навіть морськими ссавцями (наприклад, дельфіни). Широке поширення анімалотерапія знайшла в західних країнах. У США існує міжнародна організація терапії тваринами (Pet Therapy International).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ