Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У відсутності електронного квитка у Львові винні ...... журналісти?

Як повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило, у Львівавтодорі не можуть вчасно доопрацювати план запровадження електронного квитка через публікації в медіа.

"Після попереднього вашого запиту надали інформацію про перелік договорів. Ця інформація пішла у відповідні засоби масової інформації. Після цього відкрили кримінальну справу і зараз ті люди стараються завершити з тією кримінальною справою і не можуть вчасно доопрацювати DIP-план (детальний план з розгортання електронного квитка, - ред.)", - повідомив Олег Забарило, на запитання голови транспортної комісії Ігоря Зінкевича.

Нагадаємо, як повідомив 30 січня 2023 року керівник ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк, детальний план з розгортання електронного квитка у місті Львові готовий і "завтра" буде наданий перекладачу для перекладу на українську мову.

"Перенесіть мені це завдання на тижні два, щоб я вам потім надав", - повідомив Микола Власюк.

20 лютого Микола Власюк заявив, що детальний план з розгортання електронного квитка у місті Львові "віддали організаціям, які перекладуть це все діло".

"Найближчим часом. Перекладемо, вам надамо. Будете мати щирою українською мовою, щоб у нас не було розбіжностей. Ми беремо фахівця з перекладу", - повідомив Власюк.

Він також повідомив що даний план розміщений на форматі А0. І пообіцяв зробити переклад та надати членам депутатської комісії з транспорту до 2 березня. 

Однак 10 березня директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило фактично заявив, що фіналізованого плану розгортання електронного квитка у місті Львові немає.

Також під час комісії виявилось, що гарантійний термін наданий виробником обладнання для електронного квитка передбачає два роки. За повідомленнями ЛМР, електронний квиток запустили в січні 2022 року.

Як повідомив сьогодні в коментарі Гал-інфо Ігор Зінкевич, детальний план з розгортання електронного квитка у Львові депутатам ЛМР досі не надали.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ