Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Возняка відмовились відповідати на запит журналістів про касові апарати та "лотерейні квитки"

Генеральний директор Львівської національної галереї мистецтв ім. Б.Г.Возницького Тарас Возняк відмовився надати відповідь на інформаційний запит Гал-інфо стосовно наявності касових апаратів та походження "лотерейних квитків".

Нагадаємо, на початку травня, журналісти ІА "Гал-інфо" відвідали з екскурсійним візитом ряд львівських замків які відносяться до структури Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького.

У Львівській галереї мистецтв відвідувачам замість квитків видають "лотерейні купони"

Після відвідин замків, та експозицій Галереї, нами був направлений інформаційний запит генеральному директору Львівської національної галереї мистецтв ім. Б.Г.Возницького Тарасу Возняку, в якому ми просили пояснити походження незрозумілих квитків які видають відвідувачам Підгорецького замку. Також нас цікавила інформація стосовно наявності касових апаратів в касах Галереї мистецтв, а також питання експозицій та інших платних послуг на території замків які належать до структури Львівської національної галереї мистецтв ім. Б.Г.Возницького.

В Львівській галереї мистецтв за місяць не змогли надати відповідь стосовно "лотерейних купонів"

Як зазначили у відповіді на наш запит, Львівська національна галерея мистецтв імені Бориса Возницького, не підпадає під дію Закону України "Про інформацію", а відтак надавати ту чи іншу інформацію не зобов'язана.

Нагадаємо, нещодавно у Львові, на території палацу Потоцьких, знесли багаторічний французький парк, що належав Національній галереї мистецтв і був створений її попереднім директором, Героєм України Борисом Возницьким.

"Це кримінальний злочин", - Лариса Возницька про знесення парку біля Палацу Потоцьких

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ