Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

В Львівській галереї мистецтв за місяць не змогли надати відповідь стосовно "лотерейних купонів"

В Львівській галереї мистецтв за місяць не змогли надати відповідь на запит Гал-інфо стосовно "лотерейних купонів" і касових апаратів.

Нагадаємо, в останні дні квітня журналісти Гал-інфо відвідали з екскурсійним візитом ряд львівських замків які належать до структури Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького.

Квитки які видають в замках Галереї мистецтв, та
Квитки які видають в замках Галереї мистецтв, та "купони" Підгорецького замку.
1/2

Під час відвідин нас зацікавили незрозумілі квитки, які видавали відвідувачам для відвідування внутрішніх приміщень Підгорецького замку, а також відсутність касових апаратів та закриті виставкові приміщення деяких замків.

У Львівській галереї мистецтв відвідувачам замість квитків видають "лотерейні купони"

2 травня нами був направлений інформаційний запит на офіційну електронну адресу Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького ([email protected]), в якому ми просили надати інформацію про дані "купони", а також про наявність касових апаратів, оформлення та доступність експозицій. Відповідь просили надати на нашу електронну адресу з якої був надісланий запит, також відповідь не надходила і на поштову адресу редакції.

Крім того як стало відомо з повідомлень відвідувачів Підгорецького замку там і далі продають "лотерейні купони" замість квитків, а також відсутня каса і касовий апарат.

10 травня в телефонній розмові (+38 032 261-44-48 номер зазначений на сайті Галереї) нас запевнили, що відповідь готується.

Станом на 1 червня, відповіді нам так і не було надано.

Тому, сьогодні ми оприлюднюємо відкритий запит директору Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького, Тарасу Возняку. А також надсилаємо його повторно на електронну адресу Галереї.

1/2

Найближчим часом редакція звернеться до уповноважених органів для проведення перевірки даних фактів, а також оцінки ненадання інформації на інформаційний запит у встановлений законом термін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ