Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Українських ветеринарів запрошують на безкоштовний семінар до Львова

На базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького відбудеться 2 семінари для ветеринарних лікарів. Організатори запрошують колег на це безкоштовне навчання.

11 і 12 листопада 2016 року у Львові відбудуться безкоштовні лекційні семінари для ветеринарних лікарів. Упродовж двох днів кваліфіковані лектори ВЦ «АлденВет» Людмила Ярова та Андрій Семенця говоритимуть про рентгенологію дрібних домашніх тварин, а також інфекційні захворювання котів. Лекції будуть цікавими та пізнавальними як для студентів, так і для практикуючих ветеринарних лікарів, адже викладачі використовуватимуть приклади з власної практики для ілюстрації тем лекцій. Компанія Kormotech традиційно підтримує цей захід у межах власної Програми підтримки розвитку ветеринарії та фелінології України.

11 листопада 2016 року слухачам пропонується відвідати лекції Андрія Михайловича Семенця. Він закінчив Білоцерківський національний аграрний університет, його досвід роботи в ветеринарній практиці складає 22 роки. З 2009 року працює в ВЦ«Алден-Вет» Зав. відділення інструментальної діагностики. Сертифікований спеціаліст в діагностиці дисплазії тазостегнових і ліктевих суглобів у собак.

Він пропонує низку лекцій на тему «Рентгендіагностика дрібних домашніх тварин»:

Основи рентгенологічної семіотики, методи встановлення діагнозу, основи скіалогії.

Основи рентгенодіагностики грудної порожнини.

Основи рентгенодіагностики черевної порожнини.

12 листопада 2016 року основним лектором буде Людмила Павлівна Ярова. Вона закінчила Білоцерківський державний аграрний університет. Спеціалізація – хвороби дрібних домашніх тварин. Лікар імунолог, офтальмолог. З 2007 року працює в ВЦ«Алден-Вет». Спеціалізується на лікуванні інфекційних захворювань дрібних домашніх тварин. Сертифікований доповідач міжнародних конференцій.

Вона прочитає лекції на тему: «Інфекційні захворювання котів»:

Парвовірусний ентерит кішок. Герпесвірусна інфекція кішок.

Каліцивірусна інфекція кішок.

Хламідіоз кішок. Мікоплазмоз кішок. Токсоплазмоз.

Вірус лейкозу кішок. Вірус імунодефіциту кішок. Коронавірусна інфекція кішок.

Участь у лекціях є безкоштовною, втім, організатори просять усіх учасників зареєструватись до 10 листопада 2016 року. Для цього необхідно надіслати електронною поштою своє ім’я та прізвище, місце навчання чи роботи, посаду, а також контактні дані на адресу [email protected].

Співорганізаторами заходу є Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, мережа ветеринарних центрів «АлденВет», Компанія КОРМОТЕХ, за підтримки Компанії KRKA, Компанії Pfizer.

Зі своїми запитаннями можете також звертатись до Василя Стефаника / 096 468 67 28 /, Ігоря Максимовича / 097 290 41 51 /, Марти Леньо / 0637599467

Адреса проведення лекцій:  м. Львів, вул. Пекарська, 50

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ